Vanliga frågor
Frågor och svar
Hämttider .
Månd-torsdag 07.00-15.30
Fredag 07.00-15.00
Nästan som vilken nätbutik som helst.
Ni klickar i vad ni vill ha och så hämtar ni varorna i Årsta.
Uppköparvägen 4.
Ringer på klockan vid entren.
Ni betalar på plats med kort eller swish.
Easy Peasy.
Vi försöker alltid att lösa alla beställningar som kommer in. Men vi önskar att få din beställning minst 1 dag innan. Vissa produkter är det produktionstid eller beställningstid på 3-7 dagar ca beroende på produkt. Order på färsk fisk vill vi ha i ca 5 dagar före. Lax och sej är däremot lagervara.
Shop till you drop. Hur lite och hur mycket som helst.
Ja. Om ni är faktura kund. Vi kommer att se över detta med hemleverans som ett nästa steg i utvecklingen.
Ja. Vi har bakom kulisserna ca 800 mer produkter på lager . Maila eller ring in och fråga på det som lockar eller intresserar er.
Vi får fram ett stort sortiment fisk om man förbokar i god tid. Ca 5 dagar om man vill säkerställa leveransen. Då beställer vi direkt från Norge och du får pinfärsk fisk och skaldjur från Norge. Priserna är rörliga pga tillgång,väder och vind.
Vi hänger köttdetaljer åt kunder på beställning. Beställ en hel rad av biff eller entrecote så hänger vi den ca i två veckor och styckar upp den så som ni vill.
Vi har ibland på lager tomahawker, t-ben och Clubstekar.
Nej, vi har ingen möjlighet att göra fototårtor. Vi jobbar med kött ,fisk fågel och skaldjur. Vi har lite kryddor och annat skoj men inga djäkla tårtor.
Priserna som ligger är i grossistpriser och genom att handla här så slipper du butikens 20-50% påslag.
Kött kommer från djur och alla djur ser olika ut. Ibland kan oturen vara framme och någon produkt kan vara defekt. Ovanligt men det händer. Vi öppnar inte förpackningarna. Vid problem så kontakta oss så reder vi ut vad problemet kan vara och vad vi gör åt det.
Nej, så länge rätt namn eller ordernummer uppges så spelar det ingen roll vem som hämtar ut. Personen måste däremot betala.
En normal partion är ca 150-200 gram protein.
Det är bra att räkna på lite extra.
En del biffar har kappa som måste putsas bort.